Sprzęt gastronomiczny - na co zwrócić uwagę? Sprzęt gastronomiczny to oczywiście podstawowy detal wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego, bez względu na serwowane dania a także zaproponowane klientom menu. Pamiętajmy o tym, że zarówno jakość obsługi klienta, jak również jakość podawanych dań zależy w ogromnym stopniu od wyposażenia takiego lokalu, a zatem zaopatrzenia go w profesjonalny sprzęt gastronomiczny, na przykład taki jak warnik do wody hendi 20l. Warnik do wody to dystrybutor gorącej wody, który dzięki podłączeniu do wody może napełniać się samoczynnie. Są to urządzenia nowoczesne i funkcjonalne, które odznaczają się też atrakcyjnym dizajnem. Są między innymi zabezpieczone przed tak zwanym gotowaniem na sucho, co mogłoby spowodować uszkodzenie urządzenia. W ofercie dostawców rozwiązań dla gastronomii znajdziemy także urządzenia takie jak hendi noz do kebaba. Jest to nóż elektryczny, który zaprojektowany jest z mocnej a także odpornej na zniszczenie stali nierdzewne j, przy tym wyposażony w zasilacz. Jedną z jego funkcji jest możliwość regulacji grubości krojenia.
Dodatkowe informacje: warnik do wody hendi 20l.